Compare Listings

Ние можем да организираме вашата визита в България за недвижими имоти в Диневи Груп

Ние можем да организираме вашата визита в България за недвижими имоти в Диневи Груп

Примерен план за престой:

1-ден: Посрещане на летище Варна, Бургас или Истамбул. Настаняване в апартамент в нашите комплекси (първа или втора линия от морето). След което се състои презентация в нашият офис по продажби, на която се организира план на обектите, които предстои да разгледаме, както и да зададете своите въпроси.

2-Ден: Провежда се подробен оглед на комплексите и подбора от апартаменти по ваши критерии, както и  опознавателна разходка в Диневи Ризорот – Свети Влас

3-Ден: Екскурзия в старинният град Несебър – един от най-древните градове в Европа, възникнал преди повече от 3200 години. (намира се на 10 км. От Свети Влас). Свободно време за плаж, СПА процедури,посещение на аквапарк,шопинг. Групово посещение ( по предварителна заявка) на традиционен Български ресторант с национална програма музика и танци.

4-Ден: Отново разглеждаме селектираните предложения, провеждаме на юридическа консултация, приемане на решение, резервация на недвижим имот, подписване на договор, откриване на банкова сметка.

5-Ден: Изпращане и трансфер до летището.

 

Условия за планиране на вашето пътуване:

1. Да потвърдите вашето участие, за да можем да организираме Вашето настаняване и придружаващ специалист по време на престоят Ви.

2. За целта е нужно да изпратите копие от Вашият паспорт с указан период за посещение. От наша страна ще получете обратно Покана, която ще Ви послужи за издаване на виза за България.

3. Наш представител ще Ви чака на летище в Бургас или Варна с табела с вашето име.

4. Компания “Диневи Груп” – няма практика да организира групи за опознавателни турове. Подобни турове се осъществяват от Туристически агенции, като настаняването е в хотели ниска категория, а изхранването което се осигурява е на блок маса.

5. Ние бихме могли да Ви предложим изгоден и в същото време привлекателен вариант за визита в нашият ризорт, който Ви гарантира настаняване в най- елитното и престижно място на Българското Черноморие, непосредствено до единственото частно яхтено пристанище в България:

– Комплекс Долче Вита 2: Първа линия на брега на морето, категория 4-звезди.

– Хотел Палас: Първа линия на брега на морето, категория 5-звезди.

Цената за нощувка със закуска за Вас, ще съставлява 50 % от официалните цени за настаняване.

6. В случай, че закупите имот при нас, всички разходи по престоя Ви и трансферите от и до летище ще са за наша сметка.

7. Компенсацията от настаняването и трансфертите от и до летището, се осъществява при покупка на недвижим имот на стойност по-голяма от 30 000 евро.

 

Предимства на визитата:

1. Ще получите възможност за оглед на Елитни имоти, които се  продават в напълно завършен вид – “до ключ”. Те са проектирани съобразно стандартите на категориите четири и пет звезди и са предназначени за целогодишно ползване.

2. Ще получите нашето предложение за имот отговарящ на вашето търсене, схема на плащане, както и възможни отстъпки от цената на имота, зависещи от начина и сроковете на плащане.

3. Ще получите максимални отстъпки при покупка на недвижим имот!

4. Ще получите индивидуални консултации от нашите специалисти по недвижими имоти, по всички важни въпроси свързани с покупката на недвижим имот.

5. Ще получите възможност за избор на недвижим имот в най-прекрасното място на Българското черноморие – Диневи Ризорт – Свети Влас – малък къс от рая!

Сходни статии

Етапи при закупуване на недвижим имот от Диневи Груп

Разкажете за своите критерии на нашият представител. Ние ще ви предложим най-удачните варианти и схеми на плащания – за да направите най-правилният избор.

Виж още

Степен на завършеност и площообразуване на апартаменти в Диневи Груп

Степен на завършеност – “до ключ”: стените са боядисани с боя, подовете са покрити с теракот  и/или ламинат...

Виж още

Специфика в строителството и нормативни документи

Съгласно Държавните стандарти в България (Български Държавен Стандарт – БДС), има въведени гаранционни срокове.

Виж още