Постоянството в развиването на идеи и силната вяра в успеха, са сред качествата на основателите на ДИНЕВИ ГРУП. Тези водещи принципи могат да бъдат открити и във философията на компанията, които я водят към бъдещето и прогреса.

dinevi-group

Философия

Почтеност и прозрачност в отношенията с клиентите са другите ценности, залегнали в основата на тази философия. В условията на динамична бизнес среда, компанията се стреми да предлага оригинални и модерни решения, ориентирани към специфичните нужди на клиентите.

Затова за своите 30 години на пазара, успя да изгради дългосрочни сътрудничества, поставени на базата на взаимното доверие и коректност в бизнеса.

Екип

Изграждането на успешния екип на ДИНЕВИ ГРУП се основава на вярата в хората и доброто, в силата да отстояваш себе си и принципите си в сложни ситуации, в готовността да направиш компромис и да се вгледаш дълбоко в човешката душа.

Ние инвестираме в хора, защото вярваме, че те са най-големият ни актив. Мотивираме ги да бъдат все по-успешни, да търсят нови възможности и да развиват своя потенциал. Съчетаваме енергията на хората в обща посока, трансформирайки индивидуалните различия в продуктивни решения.

yachteno-pristanishte-marina-dinevi-sveti-vlas

Екипът на ДИНЕВИ ГРУП е не просто съвкупност от хора, а хора обединили в себе си голям набор от компетентност, познания, креативност и находчивост. Хора, водени от една обща цел и отдадени на отговорността за постигане на резултати.

Sveti Vlas Bulgaria

Продажба и наем на яхти

Проекта Яхтено пристанище„Марина Диневи” – Свети Влас, спечели една от най-престижните награди за инвестиционни проекти Bentlеy Award, за най-добър проект за яхтено пристанище през 2005 г.

Dinevi Resort Sveti Vlas Sever

Диневи Груп

С проектите и дейността си, Диневи Груп допринесе не само за развитието на туризма у нас, но и за положителната промяна в облика на българските курорти.

Compare listings

Compare