На брега на морето, в прегръдката на планината или в сърцето на столицата, имотите на Диневи включват всичко необходимо, за да усетиш уюта и топлината на дома. Нашите комплекси са проектирани с чувство и грижа до най-малкия детайл така, че със своите удобства да внасят чувство на радост и удовлетвоерние в ежедневието.

Комфорт край морето

Sveti Vlas Dinevi Resort

Перфектна локация

Първото и най-важно условие за идеалния дом — да е на хубаво място, където човек да се чувства добре. Нашите морски комплекси са разположени в прекрасния курорт Свети Влас, уникално съчетание на море и планина в едно, което обуславя изключително благоприятен климат в района.

blue-flag-sveti-vlas

Първокласни плажове

Нашите морски комплекси са изградени в непосредствена близост до морския бряг и откриват прекрасна панорама както към морето, така и към Балкана. Разкошната плажна ивица на Свети Влас, ориентирана изцяло на юг и представляваща естествена Ривиера ще внася удоволствие в ежедневието ви.

Dinevi Resort Sveti Vlas Bulgaria

Модерна инфраструктура

ДИНЕВИ РИЗОРТ обединява над 40 живописни комплекса, свързани помежду си с модерна инфраструктура, озеленени и осветени търговски улици, шикозни бутици, елитни ресторанти и заведения, салони за красота, спортни съоръжения, църкви, Амфитеатър, медицински центрове и безброй възможности за развлечения.

Marina Dinevi

Незабравимо изживяване

Диневи Ризорт продължава да се изгражда и развива като семейно място за живот и почивка, със спокойна и уютна атмосфера. Освен живописните ваканционни комплекси, модерното яхтено пристанище и плажовете с карибска визия тук има още множеството забавления и атракциони.

Vacation Sveti Vlas

Собствен басейн

Всички жилищни комплекси в ДИНЕВИ РИЗОРТ, Свети Влас, разполагат със собствени открити басейни с изглед към морето и разкошни, озеленени градини, и зони за спорт и отдих, създадени специално за неограничено лично ползване от живущите в комплекса.

Security Dinevi Estates

Охрана и сигурност

Всички комплекси разполагат със собствена денонощна охрана и охраняем подземен паркинг с паркомясто за всеки апартамент. В рамките на целия курорт ДИНЕВИ РИЗОРТ сигурността и качеството на живот са приоритет.

Уют и престиж в столицата

Sofia Residence Dinevi Group

Най-модерната сграда в България

РЕЗИДЕНЦИЯ ДИНЕВИ е ексклузивна жилищна мултифункционална сграда в един от най-престижните квартали на София, проектирана от френско-българска архитектурна фирма със световни постижения и реализации в архитектурата.

Lozenets Residence Dinevi

Лукс и престиж от най-високо ниво

Имате уникалният шанс да живеете в най-емблематичната сграда на бъдещето, не само в страната. Това ще ви даде еднопосочен билет за отбраното общество на най-престижните среди в столичния елит.

Rezidencia Lozenets karta

Перфектната локация в столицата

Резиденцията е разположена в най-високата и зелена част на София, срещу Борисовата градина и Семинарията, от една страна, и Химико- фармацевтичния факултет на Софийския университет, от друга.

Dinevi Group Luxury Residence Sofia

Връх на световните архитектурни постижения и технологии

В сградата са приложени най-новите постижения на световните технологии. Нейната хиперболоидната дъговидна форма е осъществена посредством вентилируема фасада от естествен камък и „double-skin“ (двойно остъклена) ажурна система, допринасяща за по-ефективната топло- и звукоизолация.

Rezidencia Lozenets Interior

Уникалната интериорна атмосфера, осигуряваща неповторим комфорт

Сградата е уникална както с неповторимия си емблематичен външен вид, така и с функционалността и представителността на вътрешните пространства, и най-вече на голямото входно фоайе с двойна височина. В самото му сърце е разположен озеленен атриум с естествено горно осветление.

Rezidencia Lozenets basejn

Луксозни 5-звездни услуги на разположение на обитателите 24/7

5-звездното предлагане и обслужване е без аналог в жилищните комплекси. Живущите ще разполагат с луксозен СПА център, собствени барове и ресторанти, кът с електронни игри, детски кът, сейф и фитнес.

Compare listings

Compare