“Феникс” е разположен на втора линия от морският бряг – само на 300 метра от яхтено пристанище “Марина Диневи” – както и от прекрасните плажове на “Венид Бийч” – оценени със “Син Флаг”.

За комплекс Феникс

Чисто нова модерна сграда с множество удобства и перфектна локация в Диневи Ризорт. Побързайте! Запазете своето морско жилище на мечтите — комплексът e завършен на акт 16 към 30 май 2018 година.

Жилищата в комплекс “Феникс” се предлагат в изпълнение “до ключ”. По желание на клиента, компанията може да поеме цялостното обзавеждане на апартамента по Ваше задание и вкус.

Общият брой на апартаментите и ателиетата в тази сграда  е 59.

Феникс Свети Влас
Феникс Свети Влас

Предимства на комплекса

Сградата е решена в средиземноморски архитектурен стил с  градина. Предвидени са някои екзотични дървесни видове, алпинеуми и цветни експозиции.

На територията на сградата e  разположен открит комбиниран басейн с площ около 100 кв.м., както и рампи за детски и инвалидни колички.

В непосредствена близост до комплекса, се намират: църквата “Свети Власий”, амфитеатър “Арена”, СПА център, салон за красота, супермаркети, магазини, детска площадка и десетки ресторанти с прекрасна кухня.

Целта на “Диневи Груп” е да поеме грижата за вашата пълноценна почивка, като остави за Вас насладата от прекрасната природа на България.

Диневи Ризорт

Комплексът е част от ДИНЕВИ РИЗОРТ — фундаментът на Свети Влас — над 40 живописни комплекса, вписани в природата като единен архитектурен ансамбъл. Те са свързани помежду си с модерна инфраструктура, озеленени и осветени търговски улици, шикозни бутици, елитни ресторанти и заведения, златисти плажове със Син флаг, Яхтено пристанище „Марина Диневи“, салони за красота, СПА центрове, спортни съоръжения, църкви, Амфитеатър, медицински центрове и безброй възможности за развлечения.

Sveti Vlas Dinevi Resort

Обща информация:

  • Летище Бургас – 40 км

  • Целогодишна – 24 часова охрана и видеонаблюдение

  • Апартаменти: 59

  • Година на строителство: 2018

  • Поддръжка на общите части: 600 евро на година

Удобства

Феникс Свети Влас

Чисто нова сграда 2018

Имате честта да притежавате жилище в комплекс по последни тенденции в строителството, в средиземноморски архитектурен стил.

Феникс Свети Влас

Разнообразие от жилища

59 апартамента, различни размери студия, апартаменти с една, две или три спални

blue-flag-sveti-vlas

На метри от морето

Апартаментите в комплекса са втора линия от морския бряг и прословутите златисти плажове със Син Флаг

Открит басейн

Комплексът предлага открит комбиниран басейн за възрастни и деца, с площ 100 кв.м.

Dinevi Garden

Екзотична градина

Ще се наслаждавате на екзотични дървесни видове, алпинеуми и цветни експозиции на фона на морето

Dinevi Cocktail Sveti Vlas

Неограничени забавления

Комплексът е в сърцето на Диневи Ризорт и всички удобства и атракции, които предлага курорта, са в непосредствена близост.

Налични жилища в комплекса

No listing found.

Compare listings

Compare