Да живееш на брега на морето, на метри от един от най-хубавите плажове по нашето Черноморие… Мечта. Да се слееш със сърцето на най-уютната планина – Родопа… Богатство. Да бъдеш част от истинския хайлайф в столицата… Престиж.

Sveti Vlas Dinevi Resort

Свети Влас

Перфектната локация, съчетанието на море и планина, което обуславя благоприятния климат, разкошната плажна ивица, ориентирана изцяло на юг и представляваща естествена Ривиера. Това са само малка част от причините, ДИНЕВИ РИЗОРТ да го има на туристическата карта на България и да е предпочитано място за семейна почивка от туристи от цял свят.

Инвестицията в Диневи Ризорт в Свети Влас е картата, с която влизате в Клуба на печелившите. Осигурявате си слънчево време, уютен дом на брега, емоции на високи обороти, живот, зареден със стил и приключения.

National Palace Culture Sofia

София

Безспорно най-предпочитаната дестинация за живеене за модерния градски човек. Неограничените възможности за работа, бизнес, образование, социален живот, култура и развлечения са без аналог в страната и понастоящем София е призната за най-бързо развиващият се европейски град.

Древен и модерен едновременно, София е град, който предлага от всичко по много. Елитът на нацията е концентриран тук и тук се задава ритъма на обществения живот и развитие.

Специални оферти

Compare listings

Compare